Kerstfeest in de Jordaan

[foto's]

In ‘Kerstfeest in de Jordaan’ blikken Johnny Jordaan, Tante Leen en Willy Alberti vanuit de hemel met veel plezier terug op hun aardse bestaan en op de mooie en gezellige kerstdagen in de Jordaan. Dit alles omlijst door hun grote successen en kerstliederen.

De voorstelling is een feest der herkenning door de Amsterdamse succesnummers en diverse kerstliederen die voorbijkomen.

‘Kerstfeest in de Jordaan’ is een onvervalste, ouderwetse kerstshow waarin het sentiment niet geschuwd en de knipoog niet vergeten wordt.

Naar het originele script van Lars Boom, opnieuw samengesteld door Evert de Vries en Rob van de Meeberg.

Bewerking: Rob van de Meeberg. Muzikale leiding: Bert Stoots. Accordeon: René Trok. Regie: Evert De Vries.


De voorstellingen van de eerste serie waren een overweldigend succes en vonden plaats in het Zonnehuis in Amsterdam Noord van 14 t/m 30 december 2016. Johnny Jordaan werd gespeeld door Rob van de Meeberg, Tante Leen door Marjolijn Touw, Willy Alberti door Bob Fosko en de vier engelen door Marco de Kramer, Vosmar Nicasie, Edwin Klazinga en Quintijn Relouw. Bert Stoots en René Trok zorgen voor de muzikale begeleiding. Regie Evert de Vries.

De voorstellingen van de tweede serie zullen plaatsvinden in december 2018 op verschillende locaties. Johnny Jordaan wordt weer gespeeld door Rob van de Meeberg. Tante Leen wordt nu gespeeld door Mieke Stemerdink en Willy Alberti door Harry Slinger. Bert Stoots speelt piano en heeft de muzikale leiding. René Trok speelt accordeon. Regie Evert de Vries.